30 MAJ

cajsa&frida
Dålig uppdatering..igen! Började tio över åtta imorse, och då vi kom till skolan så hade vi ingen spanska, och efter den hade vi ingen idrott heller. Så man hade iprincip kunnat haft sovmorgon ttill 12.25 idag..
Ikväll har jag haft träning och det känns..förmodligen ännu mer imorgon haha, men det är väl så det ska vara.

LÖRDAG

weheartit
Gårkvällen bestod av fotboll på sörvalla, spöregn och justinbieber filmen med cajsa,frida,vanessa,jeppe och mackan. Måste erkänna att den var inte så bra som alla säger, funkade men inge speciell.
Idag har jag dömt en fotbollsmatch, handlat morsdagspresent och ikväll blir det att vara med några!

fredag

på brännbollen idag
Hade mitt livs sista musiklektion idag. Har varit med om kanske högstadiets roligaste stund. Haft brännboll med klassen. Ja,lite saker från dagen. Ikväll ska jag på cajsas match med några, sen blir det film. Ha en bra fredag!

26 mars

på spanskan idag
Känner verkligen hur bra min blogg är. Lider av bildbrist också.
Hade sovmorgon idag, och tro det eller ej så har jag det imorgon också. Har inte heller någon engelska imorgon så det blir en kort och skön dag. Ikväll ska jag träna och sen se gossipgirl.

.

Är glad nu: har två sommarjobb(ferie,friidrottsskola och skogsplantering) ska välja något, det gick ganska bra för norrhammar på silvercupen, ska nog gå på en långpromm med frida ikväll, greys på tv, känner mig bara allmänt glad just nu.

kvällen

Känns så otroligt skönt att inte ha någon läxa eller något plugg i veckan. Ikväll kommer cajsa,frida och vanessa hit. Får se vad som vi hittar på. Imorgon har jag inte skola heller för då har vi silvercupen. Skönt att slippa skolan, men lite jobbigt att måsta spela,heh. Men det blir bra. Ha det bra. Kram

söndag

Sol och varmt, det tackar man aldrig nej till. Har legat ute och pressat hela dagen. Fick även besök av paue som sola med mig. Ikväll ska jag ut på en löpartur med frida, sen ska jag se nån film. Har sovmorgon imorron!

piteå

Shopping och bad i Piteå med vanessa har dagen bestått av, en riktig höjdare! Ikväll var hon och pauline hos mig och såg film. Toppendag!

bilderna på shoppingen

linne,ginatricot 49kr   bälte,Bikbok 129kr
sen köpte jag även lite annat, som tex studentpresent till syrran.

kitchen

Tog rekord idag. Duscha,platta håret,sminka mig,äta frukost och gå ut med wilma på 30 min. Måste vara rekord!
For på stan idag med frida och vanessa. Köpte lite saker(kan visa sen), och sen så åt vu lunch på kitchen. Ikväll är det myskväll+fruktsallad med frida&vanessa som står på schemat.

i främmande farvatten

Skönt med helg nu! Ikväll blir det bio med en massa och imorgon stan,blir toppen!

taekwondo

←taekwondo-paue. ↑ebba gör sina moves. →ja, ni ser ju. Jag och ebba tror att vi kan,haha
Hade taekwondo på BiS idag. Kan säga att jag inte har fattat hur svårt det är. Fattade inget av det vi skulle göra, men kul var det. Klart värt att testa på. Även om man inte var ens i närheten av okej så bra!
Ikväll måste jag ge mig på engelskan, prov imorgon.
kram

17 maj

spökena sandra&amanda med solglajjerna

Denna dag har det hänt mycket. Hade klassfoto, det behöver vi inte tala om, kan bara säga att jag tänker då inte köpa det. Dansande i matan blev det också. Sen så fick jag en chock då jag fick igen mattenationella. Sen slutade vi klockan två. Snart: träning


nya shorts

hahah, syrran och jag
Har varit på stan idag med johanna. Ett par short fick följa hem för min del. Nu saknas bara det dära bruna flätade skärpet som inte verkar finnas någon stans. Ska leta vidare. Ska ha ett!!

Fredag,lördag

vinnaren i eurovisionsfestivalen
Fredagskvällen spenderades hemma hos cajsa. Vi firade henne och åt grilllat och tårta. Sen körde vi även burträskbingo med folk. Riktigt trevlig kväll.
Igår var cajsa,vanessa och emma hemma hos mig och såg eurovisionsfestivalen.

GRATTIS CAJSA

Grattis min finaste Cajsa. Hoppas du får en kung dag♥


Övernattning

Har varit och handlat för ikväll. Ska övernatta på skolan med klassen. Bra man kommer må imorgon, ingen sömn!

11 maj

På mattelektionen idag

Dagen bestod av fyra lektioner varav två stycken var prov. Np-matte och svenska. Kan säga att båda förmodligen inte var bland mina bästa. Känner mig duktig nu när jag både hunnit med att titta igenom engelskan och bildfördjupningen och även tittat på två gossipgirl avsnitt. Känner att soffan och tvn väntar på mig nu. kram

 


Tre bilder från helgen
Sedan fick jag även ett diplom. (tror nog inte alla kanske fattar vad dom menar med enbent,men dom som skrev har faktiskt en poäng i det hela,haha)

25,9 grader

Bild från helgen.

Shorts och linne hade många på skolan idag, Även vattenkrig var igång, både inne och ute. Kollade just hur varmt det har varit idag.. 25,9 grader!! I SKUGGAN! Har gått runt i linne och cyklat med det, är rena rama utlandsvärmen.



SATAN I GATAN

Sitter och nöter veronica maggios nya album medans jag tittar igenom lite saker.
Imorgon väntas nationellaprov i matte, och sen ska jag nog ta mig ut och träna.

tisdag

Tisdagen avklarad. En massa skratt och bus(iallafall jag och cajsa, tror allvarligt att vi har något fel ibland) har den bestått av! Ikväll ska jag på fyrträning med innebandyn. Har även slutat fotbollen för ungefär en vecka sen, har nog glömt berätta det. Nu.mat


Valborgs / första maj / idag

Tänkte slänga ihop ett inlägg om alla dagar. Har häft sämst uppdatering. Valborgs firades med en massa tjejer. Det blev tacos och sen kladdkaka. Sen resten av kvällen for vi i princip runt över hela stan och roade oss. Blev en riktigt lyckad kväll!  Första maj(söndags) gjorde jag absolut ingenting. Död som en zombie var jag. Vanessa kom en sväng hem till mig på kvällen, men mer än så gjorde jag inte på hela dan.
Idag har det varit som alltid på schemat..skola.

RSS 2.0