32 GRADER OCH STEKANDES SOL

jag&johanna förra sommaren i kreta
32 grader, stekandes sol, inte ett moln, och så mjukisbyxor och stövlar.. Känns det som en bra kombination?? Kan ju säga att det har varit huur varmts som helst idag i skogen. Och brännt mig har jag då också gjort.. Nu är iallafall dagen över, och kväll väntas drakbåtsrodden!

FISKMÅSATTACK!!

Gårkvällen spenderades på rovön med Lina. Mycket trevligt, och prat om precis allt! "Bortsett från alla 30st fiskmåsar som attackerade oss så var det väldigt mysigt,hah!"
Idag har jag varit en runda på solbacken och nu ska jag snart börja gruva mig för en ny arbetsvecka. Härda fem dagar, sen är det stads!!

FÖRSTA ARBETSDAGEN AVKLARAD

Då har man avklarat första riktiga dagen på skogsplantering. Slitigt men värt det! Nu ska jag ta mig en efterlängtad powernap sen middag.

BRÄNNBOLL

Har just kommit hem från cajsa. Kvällen bestod av brännboll med en massa och sen film hemma hos cajsa. Känner mig rätt så sliten nu så ska ta och hoppa i säng nu. godnatt!

GRILL,KUBB,FILM OCH HÄRLIGA PERSONER

grillmästaren
Kvällen igår blev mer än lyckad. Började med grillning med Frida,Ebba,Vanessa & Cajsa. Sedan kom Jeppe och Mackan, och då blev det kubb, film och prat!

STENPLOCKNING PÅ TRAVET

Gårkvällen: Lina,ebba,vanessa kom till mig.
Idag: plockat stenar på travet.
Ikväll: Grilla mat med cajsa,frida,vanessa,ebba. Sedan ska vi göra något med några andra.

BILDER FRÅN SKOLAV

 


NYTT I GARDEROBEN

ginatricot 125:-


SOMMARLOV

Gårdagen blev minst sagt lyckad. En fin skolavslutning, lunch på kitchen, sedan hem för att fira världens bästa pappa som fyllde 50år. På kvällen var jag med härliga människor och hade jättekul.
Idag har jag varit på gina rean med Frida och Vanessa. Kan säga att det känns så häääär skönt med sommarlov!

SKOLAVSLUTNINGSLUNCH

idag
Hade skolavslutningslunch med alla 9: orna idag. Riktigt trevligt. Imorgon är det skolavslutning!!! Känns sorligt att lämna klassen... Har iallafall bestämt mig nu(ja, nu,några timmar innan den är) vilken klänning,skor,hår osv som jag ska ha. Nu ska jag ta och kila iväg och städa bort från mitt rum, eftersom pappa fyller år imorgon!

STUDENTEN


BOVIKEN

båttur från kvällen. jag,cajsa,mackan,jeppe

Gårkvällen spenderades med klassen i boviken. En moppekrasch, tältning, bad,bastu, grillat, gummibåt och en mängd andra saker innehöll kvällen och natten. Idag for vi ett gäng till bovikenbadet. Skönt!!
Men känner mig hängig just nu, så det får bli ett kort inlägg.
(bilder från studenten och gårkvällen kommer)

TODAY

Snart far jag på studenten och ser syrran. Sen kommer släkten, och senare far jag ut till boviken med klassen för övernattning och en massa trevligheter. Kan dagen bli bättre!

CLAMOUR FOR GLAMOUR

Beroende av denna låt!


30 GRADER

30 grader idag också. Har bränt mig och även fått en oönskad linje runt halsen.. Hade inte så jobbig skola idag. Den bestod av planering för "klassövernattning", matkrig på lunchen och lite annat.  Efter skolan for ja och ett gäng till spegeldammen och bada och sola. Synd bara att det tog oss cirka två timmar att fara dit eftersom man inte hade så bra lokalsinne!
Nu: träning!! varmt,varmt,varmt..

DAGEN

igårkväll
Gjorde högstadiets sista prov igår, som ej gick bra. Kilade ner på stan och köpte studentpresent åt syster. Sen på kvällen tränade jag och sen hängde jag vid älven med finaste cajsa.
Idag vankas brännboll på rovön och fika med bolliskola. Hoppas vädret håller i sig också.

BALBILDER


ONSDAG

23 grader i skuggan, och klockan är ännu bara halv åtta. Jag stortrivs!

BALEN

syrran♥

(mer bilder kommer)


MÅNDAG

Har hunnit med grymt mycket idag. Har fotat vid älven,solat,dömt match,matteplugg och långpromm med frida. Känns i kroppen och i huvudet nu att det har varit en lång, men kul dag. Ska se gossipgirl nu innan jag ska göra en tidigkväll.godnatt!

3 skoldagar kvar!!

mån6/6: ledig
tis7/6: vanlig skoldag, balen på kvällen
ons8/6:vanlig skoldag, sista provet i högstadiet
tors9/6: vanlig skoldag
fre10/6: Ledig för jag ska på studenten
lör+sön: helg
Mån13/6: ledig(ska skogsplantera haha)
tis14/6: finlunch med alla niorna
ONSDAG15/6: SKOLAVSLUTNINGEN!!

Jag har alltså endast tre vanliga skoldagar kvar till sommarlovet!!

4 JUNI

torsdagskvällen med lina
Dagen bestod av sol med vanessa på gården, men eftersom det började spöregna mitt i allt, blev det att gå in istället. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen sen ikväll ska jag vara med ebba,cajsa&vanessa.

NYTT

Tröja H&M 99:-     Halsband Glitter 149:- (men jag ska ta bort den turkosa stenen och använda bara halsringen)

STAN

Stan idag var det som stod på schemat. Blev en tröja och ett halsband som fick följa med mig hem. Kan visa bilder sen.

FREDAG

Gårkvällen blev minst sagt lyckad. Den bestod av tusentalsskrattanfall, lina lockade mitt hår, ica,älven , och en hel del mer.
Nu ska jag göra mig klar och sen blir det stan med några tjejer, blandannat ebba som jag inte träffat på tusen åt sen känns det som eftersom hon varit i turkiet. Har saknat henne såååååhääär mycket!

2 JUNI

Gårkvällen spenderades med cajsa,jeppe,mackan och adrian på alhem och spelade tennis. Hah ja ni hörde rätt,tennis!! Har även köpt sommarkort på 360 nu så jag for med lina dit innan också.
Idag ahr jag umgåtts med bästastelina och tränat sen suttit vid älven med en pizza. Och sen ikväll far jag till henne för ännu mer skoj!

RSS 2.0