-

we♥it


två bilder från igår,tagna av amanda


.

Gjorde nyss lite nytt på bloggen, blev inte så bra men det är iallafall en förändring. Bloggen har sett ut på samma sätt jättelänge nu(A)

Randigt från Monki


Söndag

Ibland går det verkligen inte som man tänkt. I fredags när vi hade trampett på skolan råkade jag hoppa på något konstigt sätt så att min höft knakade till, sen när jag skulle hoppa sista hoppet så knakade det till rejält i höften.. (säg aldrig att det är sista av något,då går det aldrig bra)! Så på lördag då jag och tjejerna skulle på 360 och träna fick jag stanna hemma.. och idag när vi hade match trodde jag att det skulle gå bra men jag spelade ungefär en minut innan jag insåg att jag hade för ont i höften. Love life....not!haha

Lördag

Dessa är nu mina,gillas starkt!

25 februari

Är förvånad hur oerhört fort den här veckan har gått. Känns som om det är tisdag nu! Men jag ska inte klaga, känner att jag behöver helg. Ikväll ska ebba och vanessa komma till mig och så ska vi se film eller nått, blir säkert superbra.
Sen så imorgon ska jag upp med tuppen för att fara på 360 och köra barbell. Känns ändå skönt med ett morgonpass sen gå på stan efter det. Kommer förmodligen att vara den endå omoderna som inte har löparbyxor också,haha. Ajja det blir bra! seeya

helgen

Fredag: kanske stan, kompisar
Lördag: gymma på 360, stan,jobba,kväll med tjejerna i klassen
söndag: match mot Övik sen vet jag inte

tordag

Har tagit mig i kragen och gjort bokrecensionen till svenskan. Annars har jag inte gjort så mycket ikväll. Ska sätta mig och se hockeyn nu och sen blir det väl tv skulle jag tro. Imorgon är det fredag, för de som inte visste det. Är taggad på helgen, kommer bli awsome!

skor!

Vill ha! Blir att kolla på dessa på lördag och eventuellet köpa någon av dom om de är bra!

KLAR

Nu är äntligen gymnasievalet bortgjort. Fick lite ångest först men nu känner jag mig nöjd.
1.a val. Ekonomiprogrammet


panik,panik,panik,panik

Ska välja gymnasievalet ikväll! Vet fortfarande inte vad jag ska gå! Har lite smått panik nu kan jag meddela! Men det fixas säkert.
En guldstjärna vill jag ge till Frida som äntligen har börjat se PrettyLittleLiars,hah!
Kan ju också meddela att mitt lag kom sist idag på skolans innebandyturnering haha!

.


Home is whenever I'm with you

bild från linas blogg

Dagen har rullat på som vanligt. Jag och ebba fick Mvg på vårat teknik-arbete. Våran lärare lurade oss först avv vi hade fått G+ haha! Känns skönt att vi fick det iallafall, kändes verkligen inte som vi skulle få så bra. Vad har hänt mer.. Vanessa har blivit frisk(övertaggad på skolan haha) och cajsa har blivit sjuk. Krya på dig<3

Efter skolan gick jag en snabbis på stan med vanessa och så har jag tvär varit till tältet och nu ska jag plugga lite spanska och sen ska jajg se 18:e avsnittet av PrettyLittleLiars. Hoppas det har kommit ut nu!!


söndag

Från matte och evve
Fick en lårkaka igår på matchen så jag kunde inte spela matchen idag, så jag fick rita på en tavla där våra skott kom ifrån. Fick även två hälsningar från evve och matte på tavlan, haha!

hur underbar är inte denna?


dagens.

Lina: Åh, så gott det ser ut med McFlurry!
Jag: Gå och köp en
Lina: Ja, men det är så lång kö.
Jag: Gå längst fram och fråga om du får bara tvärköpa den för att bussen väntar.
Lina: haha vågar inte, eller jo!
När Lina sen går fram säger hon i kassan att hon måste ställa sig i kön.
Hon ställer sig där men efter ett tag frågar hon i kassen iallafall vilken smak hon ville ha. (hon fick alltså gå före alla i kön)
Hon i kassan: Vilken smak vill du ha?
Lina: Smileys
ahha kanske inte låter så kul nu men i ögonblicket och i bussen höll vi på att dö!

helg

we♥it
Äntligen helg säger jag bara. Hade andravärldriget prov idag. Gick bra men det var hur stressigt som helst. Efter skolan såg jag MeanGirls 2 och ikväll blir det att ta det lugnt för imorgon blir det upp med tuppen. Ska till umeå och spela match. Sen på kvällen kommer Cajsa och Pauline. Toppen!

snabbt inlägg

Ska snart och träna, hinner bara skriva kort. Har suttit med Andra Världskriget enda sen jag kom hem från skolan. Och ja känner mig fortfarande mig helt lost! Känns som om det aldrig tar slut. Nu ska jag skynda mig till träningen och sen blir det hem och sova. Har för övrigt sovmorgon imorgon. skönt!

.

we♥it
Vill ha sommar. Vill ha sol. Vill ha värme. Vill ha bruna ben. Vill kunna gå runt i jeansshorts och linne. Vill att glassen ska smälta istället för att man blir en kalla som en isbit av den. Vill bada. Vill känna sanden bränna under fötterna. Vill kunna gå ut,utan att behöva ha på sig ton med kläder. Vill kunna vara ute på kvällarna. Vill ha sommar nu!

15 januari

Minus 28 grader var det när jag tittade på termometern. Är det ett skämt??? Höll seröst på att frysa ihjäl när man skulle börja gå till skolan!

Animal-Neon Trees


Pojken i randig pyjamas

Hade en riktigt lugn dag idag. Enda "riktiga" lektionen var No. Sista två lektionerna såg vi film. Helst klart den sorgligaste film jag sett. En riktig snyftfilm med andra ord. Man mår typ dåligt efter den. Kommer förmodligen att drömma mardrömmar om den också. Filmen hette Pojken I Randig Pyjamas. Se den! Men ha papper i handen, för den som klarar av att inte gråta till den gör det bra.

Glad Alla Hjärtans Dag!


lördag

Hade match idag mot IBS. 2-2 blev resultatet, kändes lite surt när dom gjorde mål när det var kvar 21sekunder.. Menmen nu ska jag och johanna laddat upp inför morgondagens kusinmatch med subwaymacka och godis!
Bra uppladdning med andra ord!

Valkyrie

Ikväll blir det denna trevliga personer, film och fruktsallad med vit choklad uppe på, myys!

.


Torsdag

Andra nationella avklarat. Kändes ganska bra. Ikväll blir det att sälja fika med klassen på skolan,kändes typ kul(A)
Imorgon är det BIP-testet. Längar absolut inte! Det enda som kommer att bli kul är när ebba har lovat att hon ska skrika BEEP(BIIP) varje avklarad nivå.haha!

Nu har jag...

.. laddat upp inför skrivuppsattsen imorgon. Det är det andra svenska nationella. Har tagit fram några nya pennor (förmodligen kommer jag vara som Mr.Bean när han skriver uppsats, typ hundra pennor osv.)Sen så har jag även gått en promenad och godis till imorgon. Blir att sitta still på sin bänk och skriva i tre timmar imorgon.
Ikväll ska jag testa träna innebandy sen så blir det en tidigkväll.

tisdag

Första nationella gjort idag. Kändes ändå bra, trodde att det skulle vara svårare. Sen så har det inte hänt så mycket intressant på skolan. Har pluggat lite so nu och sett stylisterna och pretty little liars. Har snart sett hela säsongen klart. Nu blir det att fara på träning pch antingen titta på eller stå i mål, hur nu det kommer attt gå.

.

Hade match i umeå igår. Förlorade med 3-1 och det var lugnt sagt en hård match och så fick mitt lag tror jag 17 utvisningsminuter totalt.(A)
Jag fick en fläskläpp och inte nog med det, när jag kom hem från skolan idag upptäckte jag att mitt ben var uppsvullet också.. Så ikväll blir det bara ta det lugnt och läsa lite SO.

ring

Köpte denna ring från Gina idag. 79 kr betalade jag för den,är supernöjd fast den var lite för stor.

5 februari

Kvällen igår blev lyckad. Den bestod av The Orphan, B&J och en massa härliga människor.
Idag blir det en runda på stan med vanessa,ebba och kanske emma.

längdskidor och världens bästa lärare

Helt klart en rolig dag, okej bortsett från matteprovet då. Hade längdskidor på gympan. Ett år sen sist man stod på ett par sånna också,ahha. Sen så sista lektionen hade vi musik och då hade vi en vikarie. Han var KUNG! helt klart den roligaste på länge! haha.
Ikväll kommer tjejerna i klassen till mig, då blir det film och godis. Vi ska tydligen se en skräckis!! kommer gömma mig bakom en kudde!

pretty little liars

Den som inte har set detta, börja se det nu!

Vinst

gammal bild
Hammarängen-IBS 3-0! :D

DM-match


cajsa på skolan
Veckan räddad. Matteprovet flyttat till på fredag!!
Ikväll har vi DM-match mot ibs. Skriver sen.

RSS 2.0