Gårkvällen♥

Blev en riktigt lyckad kväll igår med en oavgjord match mot IBK (6-6) och kvällen med tjejerna!

lördag

Ska spela match, sen blir det och snabba sig hem och duscha och göra sig klar, för sen blir det en massa tjejer!Toppen

♥Grattis Emma♥


Just as long as you were with me, let the cold winds blow

Blev ingen match idag mot gammgummorna. Dom hade inte folk, så det blev en vanlig träning fast med fem spelare. Inte okej! Nu ska jag pluggapluggaplugga matte. Har prov imorgon...

Torsdag!

Hände en sak idag, är skitaglad wiee!!! Nu ska jag fara och spela en träningsmatch mot nå gamlingar tror jag :blush: Skriver sen!

Vi har för bra humor vanessa!

Vi satt och skrattade åt det här på So-lektionen, skrattade så jag höll på dö! (spola fram till 1.16 där är det bästa! )

Vår julskinka har rymt♥

Sitter och nöter på denna fina sång!

All right,all right,all right,all right

Går inte så bra för mig att plugga ikväll. Började med mitt författarporträtt men då började jag lyssna på musik från Juno-filmen. (A)  hade tänkt titta på matten också, men det ville nog inte min hjärna så nu ska jag se på tv istället och sen blir det träning.

opsidaisy! Torsdag??

Allihopa.. GLÖM förra inlägget. Hade helt på att det var torsdag idag så jag mixade ihop alla lektioner :blush:

Onsdag!

Ska snart fara till skolan där musik väntar. Tror vi ska börja med en ny låt också. Förra gången så hade vi band och då spelade jag Bas !? Hoppas det inte hördes så mycket när jag spelade fel stup i kvarten. Ajja, skriver sen. Puss.

You are always trying to keep it real

( Jag snart ??? )
Överlevde utvecklingssamtalet jag hade nyss! Skönt att kunna stryka det från listan! Fick veta att en av mina lärare tyckte att jag skulle välja Natur som gymnasielinje! Ehm jaa, det återstår att se..!
Ska ta något att käka nu. Det är typ det jag gör på vardagarna. Käkar, pluggar och tränar sedan lite mer mat (A) Tjingtjong♥

There's no way we can fall


HISS OCH DISS


-Har mycket plugg och orkar nada just nu.
-Förlorade matchen igår.
-Har ont i tummen (A)
-Helt sinnes så trött jag är!
-Vann matchen idag!
-Snart börjar amazing race på tv.
-Vanessa har börjat blogga igen.
-Har världens mest underbara vänner♥
-TAGGAR HALLOWEEN!

Lördag

Hade match imorse mot spöland/vännäs. Vi förlorade men spelade riktigt bra stundtals. När matchen var klar gjorde jag lite SO och nu ikväll har jag jobbat på hockeyn. Det var första gången för mig, men det gick bra! Nu ska jag se Grown ups med syrran! Ha de!

Tänkte visa lite bowlingbilder. fina..eller så inte!


HELG!

Äntligen helg igen. Ikväll ska jag och tjejerna och bowla, ska spöa alla!? (funderar på om man ska ta med staket eller inte) (A) Sen far vi nog hem till mig och hittar på något, TOPPEN!

Ett brinnande tåg

Har rent utsagt inte haft tid att blogga idag, har gjort bort lite plugg sen for jag på stan med mammi och pappi och köpte ett par nya gympaskor. Tack! Sen händer det en ganska konstig grej när vi skulle köra till stan, när vi kom till lasarettet var bommarna(för tåg) nere, så vi stod som och väntade, och sen kom äntligen tågen i typ 2km/h, och då skojar jag inte! Och i mitten av tåget brann det!!! Det var tydligen så att dom skulle slipa rälsen med det tåget och då råkade typ löv och grenar ta eld så det började brinna istället!! Var intressant att se(A)
Nu ska jag hoppa i säng och se nån film, har lite överskottsenergi !!

Musikuppvärmning

Stannade efter skolan med tjejerna i min grupp för att öva inför våran musikuppvärmning som vi har om några veckor. Vi lyckades iallafall hitta på några rörelser. Började nyss fundera ut någon till rörelse, så ni i min grupp ni kan ju påminna mig imorgon om att jag ska visa den (A) :)

GIVE ME THESE!


18 oktober 2010

Hade endast tre lektioner idag, spanska,läsning och idrott så jag klagar verkligen inte. När vi hade slutat for jag,ebba och pauline hem till mig och började på musikuppvärmningen, gick hyfsat bra. Sen for jag och vanessa en snabbis på staan och sen for jag och klippte mig, känns hur skönt som helst att få bort allt mitt risiga hår!!

Höstbilder♥

Var och fotade lite idag med cajsa, riktigt kul♥

Hockey

Ska vara med vanessa ikväll, vi ska nog och se hockey på ladan och sen se film eller något :)

I´m so happy, so happy, so happy

Gick på stan med vanessa efter skolan idag, på jakt efter praktikplats. Nu är det klart, båda ska vara på LillaMarie. TOPPEN♥

snö,slask,blöta kläder ;(

Årets första snö föll från himlen idag, och smart som jag är tog jag bara mina tygskor från h&m på mig till skolan. Har varit blöt om fötterna hela dagen och skorna kan man förmodligen vrida ur vid det här laget. Ska äta nu och sedan bege mig till träning, med bättre skor! Haha

Underbart!

(hålet där man hissar upp gruvarbetarna som är fast 700m under jorden)
Är helt fascinerad hur detta går till, så fantastiskt att dom tar sig upp!! :D Se live här

Ett klart, ett kvar

So-provet var idag, gick bra fast jag vet inte riktigt hur fördjupningsfrågorna gick. Dom var oförberedda. Nu ska jag plugga till spanska-provet som vi har imorgon, sen blir de träning och efter det grey's :D

RINGAR!!!!♥


Prinsessa

Var och såg denna film med skolan idag, var en flännfilm i slutet, men hur bra som helst tycker jag! Till er som inte har sett filmen. SE DEN!!!!!

it´s a beutiful day!

Idag har det varit en rolig dag för omväxlingens skull. Hände roliga saker hela tiden, och Colingen(haha) som lurade i cajsa tuggummit!! Höll på att dö av skratt där ett tag.

NÄMEN VAD HAR KOMMIT???

SKOLKATALOGEN!!!!!

Storförlust!

Haha ja det förklarar min dag. Behöver inte gå in på så mycket detaljer om matchen. Haha!

Spa-kväll

Blir Spa-kväll ikväll med emma, Paue, Cajsa och Vanessa. Vi ska basta,göra ansiktsmaskar,ha massage m.m. Toppen! :D

Happy

:thumbup: Slutar 11:10 imorgon!!
:thumbup: Staan efter skolan!
:thumbup: Mami fyller år imorgon!
:thumbup: Taggar spa-kväll+"sova över hos någon" med tjejerna!!

Me lööööve♥


6/10-2010

Johanna och jag for på stan efter skolan och köpte presenter till mammi. Är glad att vi hittade något, är ju jättesvårt! :blush:

As long as were together

Hade cooper idag, gick bättre än förväntat :D Nu ska jag plugga sen blir det ebba och paue och sen träningg!

Kanelbullensdag

Fick veta idag att jag har cooper imorgon... Good Luck säger jag bara, känns som det inte kommer att gå så bra menmen.
Ikväll ska jag plugga och äta en stooooor kanelbulla. ♥ mums

SUNDAY



Lördag

Var och såg på är ebba spelade pingis idag. Hur duktig som helst är hon! Blir nog att se henne imorgon också när hon ska spela dubbel med sin pappa.

Helg

Ikväll kommer några härliga tjejer till mig. Eller vart vi nu ska vara(A) Då blir det en trevlig idolkväll med något gött tror jag♥

Dagens köp

H&M-129kr

RSS 2.0