årebilder


Hemma

Hemma! Har haft det superbra i åre. Kunde ha vart lite bättre väder men vad gör det när backarna är på topp! Åkte hem vid nio imorse, sen kom vi hem kring halv fem. Då var det bara att byta kläder och fara på ladan och jobba. Nu ska jag hoppa i säng och läsa kära no boken. Min klass hade no-prov idag och jag ahr inte ens pluggat lite när jag har varit borta, så jag har lite att ta igen nu. ..
Bilder kommer.

ÅRE!!!

Gör ett sista inlägg innan vi åker iväg till åre imorgon! Ska nog ta med mig datorn dit så det kan bli ett inlägg där,men jag lovar inget, ha det bra!

nattäventyr.

Konsumentvägledningen var jag vanessa och ebba på idag. haha!  vi skulle klaga på klasströjorna eftersom han som gjort dom har typ gjort 1000 misstag.. Gick ganska bra tror jag, men vi fick som inte veta så mycket av henne.
Ikväll ska jag på nattäventyr med en bunt från skolan.. kalllltttttt kommer det bli!!!

-

Ikväll kommer jag inte hinna mycket. Ska försöka hinna läsa lite sammhällsekonomi och sen beger ag mig till skolan för utvecklingssamtal och sedan direkt vidare till ladan för att jobba. Hade tänkt hinna packa till nattäventyret som vi har på onsdagkväll, men så kommer då inte bli. Har helt enkelt inte tid, blir att fixa det imorgon.

klasströjor!

Idag kom våra klasströjor! Tycker faktiskt de blev rätt så snygga, dock så var inte Klockans namn med och så var det dubbletter av två namn och felstavningar... och han som vi köpte tröjorna av lägger på luren eller vägrar att svara då vi ringer. Kan det bli bättre?? Bild på dom kommer senare

Idag har vi lyckats göra världens mest misslyckade kladdis!


lite bilder från matchen idag


JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Idag har det bara varit vinster. Först min match mot clemens som vi vann med 4-3, sen vann aik med 3-2!
HÄRLIGT säger jag bara!

söndagsplanerna

Beger mig till match i ursviken nu. Sedan far jag direkt till jobb på ladan, hoppas aik vinner!!!

.

Ska ta och käka lite mat snart. Sen kommer Lina hit. Blir en toppenlördag!

stan med frida

Kilade ner på stan med Frida idag, blev inte så mycket köpt bara lite småsaker. Försökte hitta en ny bikini men det gick ju som det gick. Insåg även hur likblek jag är! Kommer vara som ett spöke på skolavslutningen!

.

Känner mig som en riktig degklump nu ärligt talat. Hade en riktigt trevlig kväll med tjejerna, med massa onyttigheter, men blev inte så länge eftersom alla skulle upp tidigt imorgon bitti. Just nu känner jag bara för att springa ett maraton, känner att det behövs just nu, hehe!
Kom just på att om exakt en vecka vid den här tiden är vi nog i ÅRE!!!Någon som kan spola fram tiden, så säg till ahah!

ha en toppen fredagskväll

Slutade klockan 12 idag, åt lunch, gick hem och var med världens gulligaste kusin! Nu ska jag se ett avsnitt av Glee och sen blir det tacos och fixa till mig lite och sen beger jag mig av och är med världens bästa tjejer!

bra mobil

Hade panik kl 12 igår kväll! Jag låg i sängen och hade min mobil i handen, då kom jag på att jag kanske borde radera lite saker eftersom att minnet typ nästan var fullt. Då just när jag tog bort en bild, fick jag ett sms samtidigt.. tror du inte mobilen la av?? Joo,helt rätt. Den dog typ kanske tio gånger på rad, ändrade klockslag och alla sms försvann och jag fick typ fyra av samma sms som egentligen skulle vara ett. Men sen när den dött klart startade den igen och var som sprillans ny! haha bra mobil

Starten har gått men det går långsamt.

Haha ja det är jag till höger. Nummer 1.


1 vecka och 1 dag kvar!

En vecka och en dag kvar tills jag och familjen drar iväg till Åre!
110 backar,42 liftar,längsta nedfart 6,5km!
Finns inget vackrare ställe!

Torsdag

↑ NO provet framflyttat
↑ So provet framflyttat
↑ Det innebär i princip inge plugg ikväll
↑ Fredagskväll med tjejerna
↑ Fick några sjukt roliga stunder i omklädningsrummet idag, som jag inte kommer glömma, haha!
↑ stylisterna♥♥ (beroendeframkallande)
↑ Imorgon slutar jag 12!!
↓ Jag och Ebba fick en liten utskällning av Cuba på musiken idag, dock vet jag inte riktigt varför(A) haha!

onsdag

Har hunnit med no-nationella,skola, Varning för barn,PLL,Världens bästa hotell, träning och några andra saker idag. Slog mig just att v i har sovmorgon imorgon men sen kom jag på att vi inte har det, surt!
Tycker ni ska ta en titt på detta program. Så himla klockrent!
http://www.tv3play.se/play/242477/?autostart=true

sommar!!


med detta inlägg säger jag godnatt

Har just kommit hem från två träningspass. Känns lite nu kan man nog säga. Ska ta mig en dusch sen blir det att lägga sig med NOboken för imorgon har vi somsagt nationella i biologi. Good luck säger jag bara...Kommer inte gå bra. Det enda positiva med morgondagens skoldag är att vi ska se teater hela eftermiddag!
Näe nu måste jag kila, boken väntar! Godnatt

.

Kom just på att idag är det exakt en månad till Ebba fyller 16. Känns helt sjukt konstigt att vi snart ska få börja övningsköra. När jag fyller år kommer alla måsta se upp på vägarna, annars kommer det synas i alla tidningar:
16-årig flicka orsakar totalkrock!!haha!!

15 mars

såhär såg jag ut idag, bra kvalla ja vet!
Har varit med om mycket idag. Årets värsta spanskalektion, seriöst höll på att få panik,haha, sen så har dagen bestått av tusentals skrattanfall, folk som satt sig på nålar på stolen, plugg inför nationella som vi har imorgon och en massa andra saker.
Ikväll ska jag ta mig i kragen och fara på två träningar, föst på fotbollen+prat om sommarsäsongen, sedan innbandyträning som förmodligen kommer bestå av fys, känner jag på mig!
Ha en bra kväll!

Ingen hockey

Jahapp, då blev det inge hockeytittande ikväll, vi fick inte igång det, var nått fel, så Aik får helt enkelt klara sig utan mitt stöd.haha! Det fick bli top model istället, sen ska jag även ta och titta på det nya avsnuttet av stylisterna också. Blir bra det också!

hockey

Nu ska jag sätta mig och se hockey. Känner att Aik behöver en vinst nu så jag tar och förflyttar mig till soffan för att ge dom mitt stöd! Haha

Me and my drum

Är glad, vet inte varför,är bara så. Bjussar på en glad låt som jag nöter just nu!

Swingfly-Me and my drum


söndag

Har varit med Frida ikväll. Bakade kladdchokladmuffins, såg solsidan, pratade och sånt. En trevlig avslutning på sportlovet. Känner mig inte så pepp på att stiga upp kvart i sju imorgon bitti.. Man får tänka positivt att det är bara fyra skoldagar den här veckan, har sett att vi tydligen är lediga på fredag, men jag vet inte om det är sant. Kommer bli en stor besvikelse annars..håll tummarna allihopa!

lite bilder från idag



se upp i backen för här kommer holmbom och gustafsson

Har varit duktig och pluggat fram tills nu, känner mig småstolt nu.
Så nu far jag och åker madrass med Lina nu, bilder kanske kommer sen!

Varför vann inte den här??


Hmmarängen-Hörnefors 5-1 :D



12 mars

Dagen kommer att bestå av: mat->match mot Hörnefors-->dusch-->Skräckfilmkväll med Lina!
En riktig toppendag med andra ord!

Kvällsplanerna

Har varit med lillkusinen idag, hur  söt som helst. Nu ska jag göra mig klar sen kommer vanessa och sen far vi ner på stan för middag med Frida och kanske nån fler, lite oklart vilka vi blir, men det kommer bli jättebra. Och sen far vi hem till mig för myskväll!

HAAHA

Jag och Johanna provade våran fasters gamla balklänning idag! mycket fin;)

Shoppingen

Båda från Monki

Umeåbilder

Har haft en riktigt kul dag i Umeå med Lina. Det blev tränigsvärk i mun och mage efter så mycket skratt, lite shopping, en massa hattprovande och letande efter skor,haha!

umeå

Var och tränade innebandy för ett tag sen, och nu har jag suttit och ätit godis med syrran som är halvsjuk.. Nyttigt värre, men vi kom på att vi skulle fira att det är hennes sista sportlov. (eftersom hon går i 3:an på gymnasiet nu)Haha.
Imorgon blir det att följa Lina till Umeå. Hon ska först till läkaren för att visa sitt knä och sen blir det shopping! Kommer bli perfekt!

Färgen

Före och efter. Inte bra bild,och det ser typ inte ut så här i verkligheten heller menmen, blev ganska nöjd iallafall:)
-
-

Foxy brown

Sitter just nu med hårfärg i håret. Just nu är jag lite smått orolig eftersom färgen ser orange ut!!! Får hoppas att det blir bra när jag tvättar ur färgen.. Bild kommer sen:)

allt möjligt

Igår kväll:

Idag:

Nu: Skellefteå AIK vs Linköping

måndag

Gårkvällen spenderades hos cajsa med några sen så sovde jag och vanessa över hos henne. Hade en riktigt trevlig kväll med skratt,film,och gosaker. Idag har jag vanessa och emma gått på stan, hittade inte så mycket men jag köpte en hårfärg, så jag hoppas att det blir bra. Ikväll kommer Lina till mig, vet inte riktigt vad vi hittar på men det kommer bli superbra.

Söndag

Min uppdatering i helgen har inte legat på topp kan jag erkänna, så jag tar igen lite nu.
Fredags: Valde att inte fara på nightflight som många gjorde, och det var nog tur. Har hört att det inte var kul där. Så jag åt gomiddag och såg filmer, eller ja jag somna typ efter halva filmen.
Lördags: Steg upp kvart över sju. Åt frulle och sen begav jag mig till edda för att hoppa på bussen till Övik. Där spelade vi match och vi vann med 6-1. Riktig kul match var det. Efter den så åt vi på max och sen gick bussen hem.
Idag: For på loppis, men hittade inget. Sen så ikväll ska jag kanske hitta på något.

-


looovve itt


2 mars

från i veckan, tagna av frida
Två skoldagar kvar nu innan det är lov. Är lite smått avis på Ebba som får sportlov imorgon! Menmen jag överlever nog.
Idag slutade vi tio i två,eftersom vi inte hade någon BIS. Riktigt skönt. Fast jag hade inte varit med på bisen ändå även om vi haft det,för att jag har fortfarande ont i höften. Har inte kunnat träna i veckan heller. Har i princip bara suttit hemma och degat... Ikväll har jag gjort lite på no-fördjupningen och sett Glee. Ännu en serie jag rekommenderar. Snart ska jag se tv och äta hallonpaj, mums!

Norrsken i skeå!

Norrsken (fast bilden är ej tagen härifrån)
Kvällen har bestått av pluggande av mattte(eftersom vi har muntliga nationella i matte imorgon), PLL,Intersport och jobb på hockeyn. Det var även norrsken ikväll, riktigt snyggt. Det är inte ofta det är det i skellefteå!
Nu ska jag titta igenom matteboken och sen ta mig en tidigkväll.

RSS 2.0