Måndag,tisdag

Efter praoen igår for jag till Umeå för att spela en match med länslaget, jag var s-ä-m-s-t!!! Vill glömma det nu.
Idag var det hur kul som helst på praoen. Jag och vanessa gjorde blandannat arraksbollar och en misslyckad morotskaka, hehe oppssss... (A)

Första advent!

Har spelat match idag mot gullänge. Blev 2-2, känns oerhört surt att vi förlorade. Ajja, fick iallafall trycka in ett mål!
Ikväll blir det att bara ta det lugnt. Imorgon har jag första dagen på praoplatsen. Jag och vanessa ska vara på Lilla Marie, blir super :D

SE DEN!

HUR BRA SOM HELST. NI SOM INTE SETT DEN, SE DEN, NI MÅSTE!!


HARRY POTTER!

Blir Harry Potter ikväll med Pauline och Emma :D TAGGAR!

Torsdag

Musikprovet var hur svårt som helst,kommer inte få bra på det.! Spanskaprovet gick bra, var inte så jättesvårt kändes det som.
Nu ska jag kasta i mig nå mat sen blir det att cykla iväg till träningen.

1 månad kvar till jul!

Helt 7kt(haha ebba) vad tiden går fort! En månad kvar till julafton och hur många julklappar har man fixat? INTE EN ENDA!! Måste på stan nån dag, tur att man har prao på staan nästa vecka, då har man nära :D

HARRY POTTER!

Blir det på fredag!! Längtar som tusan!

Cause you're all I need right now it's true

Träningen var en av de roligaste jag varit på. Vi hade fys och spelade match. Skitkul var det, med ny tränare och allt! Har nyss duschat och gått igenom lite glosor så nu blir det att krypa ner i sängen. Har sovmorgon imorgon, det tackar man inte nej till!

I'll be by your side, you know I'll take your hand

↑ SPIKADE B-delen i matten
↑ Har sovmorgon imorron
↓↓ plugg
→ Hade kemi provet idag, gick hyfsat
↓ Musikuppvärmning på fredag
↑ träning snart
↓ Har fortfarande inte hittat någon julklänning. HJÄLP!
↑ 31 dagar kvar till jul
↑ Systeryster fyller 18år på onsdag!
↓ Borde städa min garderob

Du räddade dagen.

Hände en riktigt rolig sak i matsalen på skolan idag. Om man säger så här: Cajsa och en bricka full med mat! Hahahh!! Ni fattar nog!

monki


22 november

(vill ha ett sånt här fönster, där man kan sitta på fönsterbänken)
Måste varit en av de roligaste måndagarna ever. Har skrattat i prrincip hela dagen, förutom när min mage fick nått stört fel efter lunch. Haha då vet ni!
Ska ta och äta middag snart sen blir det att läsa min favoritbok, Kemiboken♥

Oboy och varm-macka♥

(Haha, "mupparna" i streetbasketcupen för många år sedan. hah snygga?)
Sitter och äter frukost nu, sen ska jag ta och stappla mig till skolan där det väntas So.
Efter skolan ska jag gå på stan med Vanessa och Emma, ska försöka hitta mig en present åt johanna också.

save me from this

Har panik nu. Jag och några till på skolan insåg att vi har SEX stycken PROV nästa vecka+inlämningsuppgifter!!! Man blir ju helt hjärntvättad av att plugga hela tiden, när man inte är på skolan så måste man sitta hemma och plugga! Missade träningen idag också för att jag har så mycket att göra. Ska skynda mig nu och plugga vidare för sen ska jag jobba på hockeyn.

37 dagar till jul!

Sitter och skriver min önskelista till jul nu. Går lite trögt, har ingen aning om vad jag vill ha. Det är ju inte länge till jul nu, endast 37 dagar! Helt sinnes så fort tiden går!!

Somebody, please help!

Börjar ha lite smått panik nu för att jag har inte köpt 18-årspresent åt systeryster och hon fyller år snart. Sen har jag inte hittat någon julfestklänning heller, och det verkar ju inte finnas någon snygg varken på stan eller på internet!!

16 november


!.!

Kände att jag har för mycket plugg idag, så det blev ingen träning för mig ikväll. Känns surt. Ajja, sånt är livet!
Ska sätta mig och se på tv nu. TOP MODEL!! :D

.


I hate this part right here

Tänkte att veckan skulle bli lugn och hyfsat med plugg, men näe.. tydligen inte. Fick TVÅ nya prov idag! Man tackar och bockar!

Tack för presenterna♥


ÄNTLIGEN!!

Igår vann vi med 6-4 mot ersboda. Lyckades även göra ett mål!
Efter matchen så for jag ebba paue och emma till cajsa där hon och vanessa var. Då käkade vi tårta och jag och emma fick presenter. (dom firade oss för att vi fyllt år) Tacktack!!

Match för hela slanten.

Snart ska jag fara och se kusinen spela match, sen direkt efter har jag match mot Ersboda. Taggar x100000!!!

Today


.


10 november

Hk-provet var idag, var inte så svårt som jag förväntat mig. Ikväll har jag varit med lillkusinen och pluggat till So-provet. Blev ingen träning ikväll för att div1 har match där. !!!  Snart blir det halv åtta hos mig och sen något annat.

Jingelbells jingelbells

Btw. 45 dagar kvar till julafton!

.

Säger bara det. Nu är det slutpluggat för ikväll! Är så fruktansvärt less på att läsa samma sidor om och om igen. Nu ska jag försöka hitta mig en julklänning och sen blir det träning :)

0,7 poäng.

Var och tittade på Omvårdnads, Natur, Sammhälls och teknik idag. Känns som om jag kan utesluta samhälls och teknik nu. Verkade inte det minsta kul alls. Nu är det nog Omvårdnads, Natur eller Ekonomi för mig som gäller, men kommer säkert ändra mig snart ska ni se.
Efter lunchen så hade vi mattetävling. Man kunde få max 18 poäng och medelpoängen förra året var 0,7 p. Haha. Ni kan ju kanske förstå då hur svårt det är. Tror jag kommer att få 0,0p. !!!

Vill ha sommar, vill ha sol, vill vara brun.


Enkelt men skitsnyggt!


Min enda sysselsättning ikväll.

Blir plugg. Great! :mad:

Umeå hela helgen lång

Har just varit och ätit hos några. Nu ska jag lägga mig framför tv sen blir det en tidig kväll för imorgon blir det upp klockan 6 för att fara till umeå för ännu en zon-uttagning. Blir nog jättekul! Sen så på söndag ska jag återigen till umeå för då är det kusinkampen. haha, ne jag och syrran har match mot kusinvitamin. Taggataggatagga!!!

Test inlägg

Gilla knapp.

Min morgon


Cookies


When all the sun shines down on you

Gjorde klart musikuppvärmningen imorse med tjejerna. Efter lunch var jag med ebba. Vi skulle försöka göra ringar, men det slutade med att vi satt och käkade pepparkakor med nutella på. mums!

Danio

Ska ta mig en Danio nu och sen blir det träning!

Dagens fynd.

Endast 29:-

2010-11-02

Snart kommer ebba och paue. Vi ska försöka göra klart musikuppvärmningen.  Sen ska vi på stan med emma och vanessa. Blir nog kanoners!

Keep on going

Känner mig lite degig i armarna nu, det blev att vi simmade 1km det första vi gjorde. Det är 40 längder! När man hade simmat en (vilket kändes långt) så sa man till sig själv.. Bara 39 st kvar nu! Haha.

1 november

Jag vanessa, paue, ebba och emma ska på edda idag. Långsim (?) ska det bli. Haha. Skriver sen hur lågt det blev! puss.

RSS 2.0