DÅ LIGGER MAN HEMMA OCH ÄR SJUK ....

...inte okej!

Thai

(ser kanske inte så gott ut,men de vare)
Kom just hem från stan och matfesten. Åt Thaimat, riktigt gött. Ska bara packa väskan sen far jag till vanessa med brudarna. Puss♥

Tummen upp!

Ska på stan med brudarna idag,sen ska vi på matfesten och sen till vanessa och sova. KUUNG! (bilder kommer senare)

Brist på rubriker!

(cajsa & Paue idag på spanish)
Spelade match med F-17 igår mot sunnanå. 1-1 slutade den. Ikväll blir det återigen match fast denna gång med mitt riktiga lag. Peppa!!

Grattis lillkusinen♥

(Bjussar på en riktigt bra låt)
Andra skoldagen avklarad då, första mattelektionen på hur länge som helst, och tror ni inte att vi hade PROV!! great..! Ska och gratulera lillkusinen ikväll, trevligt trevligt =)

Då är sommaren slut!

Konfrimerade mig igår, hade dock inte så bra väder, men det gick bra iallafall. Tack för alla fina presenter allihopa!
Vaknade idag av en ringde halv nio. Haha och vi börjar ett idag.. Ajja måste ändå börja sno om dygnet nu! Har verkligen ångest nu när skolan börjar idag. Hoppas att nian inte är lika jobbig som åttan, rykten säger det, är det verkligen sant?

Tjejkväll

Ska fara och äta middag hos några grannar nu,sen blir det att vara med nåra tjejer tror jag. He blir nog B&J kväll tror jag!

Fick lite panik när jag fick den dära påsen på maxi idag av någon okänd


EH JA?

Vad kan man säga om våran konfaredovining då? ehm jaa, kanske inte det bästa haha,menmen nu är då det värsta över!!

.

(vanessa på konfan igår)
Var på stan idag efter konfan, hittade endast en ring för 10kr. Billigt och bra! Har inga planer ikväll,blir ingen träning för jag är förskyld :( Ska nog bara slappa framför tvn tror jag!

Bilder från igårkväll♥

Mera bilder här♥


"Tro skjuter ingen hare"

↑Malins snilleblixt idag! Haha

♥ÄR DET INTE DET FINASTE LJUSET NI SETT?♥

Har varit på ännu en dag i kyrkan med konfan. Vi målade på ljus och lite andra saker, var roligt att träffa alla gotlandsmänniskor igen! Men jag tror att jag har lyckats bli smittad med en förskylning på de.. Inte okej.

tonight's gonna be a good night

(ebba och pauline för flera år sen♥)
Vanessa ebba och pauline tror jag kommer hit ikväll. Får väl se vad vi hittar på för något trevligt. Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder. Puss.

Vitbergs

Va på loppis idag med mamma, men inga köp blev de. Nu ska jag på vitbergs med ebba och ta oss ett dopp. Skriver ikväll.

Gotlandsbilder 2


it's a sunny day

Har bara chillat idag, det har varit soligt och 25 grader, det gillas! Har även varit snäll och plockat in svarta vinbär åt mi madre. Ikväll tror ja att det blir vannebanne, mysigt värre!

We no speak americano

Kom som sagt hem från gotland igår. Det varit KUNG!!!!! När jag kom hem igår tog jag en efterlängtad dusch. Vi hade nämligen inte alltid dusch, så ja håret var väl inte det fräschaste jag varit med om, haha ! På kvällen for jag och träna och jag var verkligen inte pigg i bena efter all cykling menmen. Tack iallafall för en underbar vecka på gotland allihopa !

Gotlandsbilder 1



GOTLAND!

Ikväll far vi till gotland,kommer att bli hur kul som helst. Vi blir där en vecka så tills dess kommer det inte stå något nytt på bloggen. Puss♥

Konfa


Wish me luck

(umeå)
Kom nyss hem från en sex timmars lång konfaträff... Ehm ja,vad kan jag säga, inte det roligaste jag gjort med det funkar. En av våran konfaledare kom in och visade en väska som dom tyckte var lämplig storlek på väskan som man ska ha med sig. (för alla som inte vet, så ska går jag gotlandskonfa,så vi åker till gotland på torsdag i en vecka). Och den väskan var typ lite större än en rygga. Haha asså den jag hade tänkt ta med mig var typ en mer än dubbelt så stor som den.  Ehm ja,vi ser ju hur det går. Håller tummarna att jag inte släpar med mig så mycket men jag brukar inte vara en expert på att ta lite kläder.

Tillbax

Kom hem från umeå för ett tag sen, riktigt bra har det gått. Vi gick till 8-delsfinal tror jag, men sen forlorade vi. Riktigt ruskigt bra spelat tjejer. Mera bilder kommer sen.

RSS 2.0