valborgs

Tog en löprunda imorse, riktigt skönt faktiskt! Nu ska jag börja städa lite eftersom det kommer folk hit ikväll!
Ha en bra valborgs!

igår,ikväll

från vanessas blogg
"Igår blev det bowling med Smulan, samt J & J. Ikväll ''firar'' vi Valborgs med några."
Tycker hon skrev det så bra, så jag la bara in hennes inlägg,hihi(A)

svar

Fick en kommentar där det stod, "fanns det converse?", antar att du menade på skohuset. Och ja, det fanns det! Det var fullproppat på det bordet haha!

dagens shopping

Blus,BikBok & Löpartights,Stadium

kvällens köp

Halsband, BikBok 40:-

 


skohuset

Har varit på Skohuset, som hade "premiär" ikväll. Var mycket större än jag trodde. Fast det var kanske inte de allra snyggast skorna där, vissa var snygga,andra verkligen inte.
Nu beger jag mig till cajsa,sen far vi på stan!

.

cajsis idag
Tänkte bara meddela att imorgon har jag sovmogon till 9.30, sen slutar jag 11.10!!!
Kan en skolfredag bli bättre!

27 april

soool!
Dag två avklarad! Hade ett grupp-prov i bild idag. Man fick se bilder och så skulle man säga vilken som var konstnären och en massa andra saker. Våran grupp skulle jag nog tro fått...jaa inte så många poäng iallafall.
Har sett första avsnittet av gossipgirl nu, var faktiskt mycket bättre än förväntat, ska nog se ett till ikväll.
Nu: middag!

första skoldagen efter lovet

ebba&vanessa

Då var första skoldagen efter lovet bortgjord. Var tungt att kliva upp ur sängen, men vad ska man göra.. Hade oerhört tur med spanskan idag, vi skulle egentligen vara klar med en uppsats på torsdag, men ingen kan den så vi fick skjuta upp det tills på måndag. Jaaaa, säger jag bara! Har varit en helt okej dag, med andra ord.


22 april

Sov hos vanessa, hade bestämt planer men de blev helt ändrade.. Idag har jag ätit kulglass med Ebba & vanessa och umgåtts.  Känns hemskt att det redan är fredag! snart är lovet slut!!!....

.


20 april


weheartit
Igårkväll var de som kunde ur laget hemma hos mig, vi planera lite och prata massa. Riktigt trevligt. Dom for kring halv två och imorse var jag tvungen pallra mig upp kvart över åtta.. Känner mig som en zombi nu,hehe! Nu frukost sen kommer kanske vanessa!

DRICK INTE VATTNET!!

Nu går det på radio, tv och allt om att man inte ska dricka kranvattnet i Ske-å! Det är typ samma problem som södra sverige hade. Man blev typ sjuk jättelänge av det. Och tror du inte att jag drack vatten imorse!!!!!!ÅÅHHH

shoppingen

Denna från GinaTricot. Plus en bandeau från Gina och en bikini från H&M!


5 favoritringar

Gotland, loppis, GinaTricot, Västerbottensring, Turkiet


dagens planer

Stan med vanessa, mamma bjussar på fika någonstans, hem, middag, sedan beger jag mig till några!

-


.

Har ändrat lite i designen. Vill ha ny, men är inte något proffs på att ändra det! Snart kommer vanessa, får se vad vi hittar på.

årets första kulglass

bild från weheartit
Vanessa kom brummandes till mig idag. Vi tog gjorde lite olika sen åkte vi och köpte årets första kulglass! Känner att sommaren är på väg!

Tillbaka

Tänkte bara meddela att jag är hemma nu. Eller ja, jag kom hem igår. Luleå har iallafall varit kung. Hotell, Donken, Fotboll, Bronsmedalj och härliga människor,en toppenhelg med andra ord!
Bilder kommer sen.

Luleå

Ska ta och packa det sista, sen käka lunch och sedan beger sig bilen av mot Luleå där jag och laget kommer befinna oss resten av helgen!

14 april

Fattar inte hur jag kan vara sjuk igen. Var sjuk för mindre än en vecka sen!!! Är iallafall lite bättre nu.
Ikväll ska jag packa för Luleå och sen se hockeyn. Kom igen nu aik!

DM-final

Hade Dm-final ikväll. Då var det ju bra att man kom hem med feber efter skolan så man missade den... For iallafall och tittade lite på den. Efter tre perioder stod det 3-3, så det blev sudden. Och då vann RIG. Tråkigt, men endå superbra med silver:D


.

Har just kommit hem från träningen. Ska ta och titta igenom lite bloggar och sen ta och krypa i säng.
Tung dag idag. Spanska,idrott och teater har den bestått av. Okej verkligen inte tung dag haha!

.

Har just kommit hem från träningen. Ska ta och titta igenom lite bloggar och sen ta och krypa i säng.
Tung dag idag. Spanska,idrott och teater har den bestått av. Okej verkligen inte tung dag haha!

sool

12 grader varmt stod det på termometern när jag kom hem. Jag och Frida har till och med suttit i linne idag. Nu känns det att sommaren är på väg. Härligtt!!
När jag kom hem så satte jag mig vid datorn för att skriva på min no uppsats, sen helt plötsligt dog allting. Tydligen var det strömavbrott i ungefär hela skellefteå.
Ser inte fram emot plugg i veckan, har huur mycket som helt nu innan påsklovet. Har NO-uppsats, So-prov, Engelska nationella, Spanska-uppsats och jaa säkert något mer också. Blir bara att härda för sen blir det såå skönt med lov!
I helgen far jag också till Luleå för fotbollscup. Blir kanon!

wook&roll


Hittade ett halsband i mammas smyckelåda också. Används ikväll.
Har gjort lite olika idag. Sen så har min farmor sytt upp en klänning åt mig, tacktack! Ikväll blir det mat med tjejer sen far vi nog hem till mig!

jaaaaaa

Har hittat jeans! Efter fler dagar har jag äntligen hittat mig ett par. Var hyfsat snygga men hade egentligen velat ha en annan färg menmen, är supernöjd iallafall!! Ikväll far jag och ebba till vanessa sen kanske frida kommer också, ha en bra fredagskväll

.


.


sommarbilder 2010


hemma idag också

Blev ännu en dag hemma. Man tänker att det är skönt att slippa skolan, men när man väl är hemma känner man bara för att gå dit. Är sjukt tråkigt och tyst när man är hemma. Ska förmodligen dit imorgon.
Har börjat göra lite p åmin no-fördjupning som jag inte har någon aning om det ens hör dit. Jag ska göra något om Teknik men nu när jag typ har skrivit en datorsida börjar jag fundera om min sak är Fysik... Känns inte bra det!! Kommer svida att höra att jag har gjort om fel sak, om det nu är så!

sjuk....

Då gick man och blev sjuk då. Hade ont i huvudet igår och idag är man hemma från skolan och har feber,huvudvärk och ont i halsen! kul..

årets första fotbollsmatch

jag och frida igår

Blev en riktigt trevlig kväll igår med mycket skratt. Vanessa gjorde sminkningar på oss och hon är inte dålig kan jag bara säga!

Idag gjorde jag årets första fotbollsmatch och det gick väl sådär. Nu ska jag bara lägga mig och vila, är helt slut!


Resultatet från igår

Pulverpumorna!! Jag,evve,olivia,amanda,alvin!! Wiiihoo


Bilder från avslutningen igår♥

Bilderna är från linas blogg!


dagens köp

Inga jeans blev det eftersom när jag skulle gå och köpa dom hade dom just stängt..
Men denna tröja köpte jag från BikBok

lördag

Nu är sommarjobbsansökan inskickad och nu far jag på stan för jeansletande. Ha en bra lördag!

Ge mig detta och sommar nu!


Freeeedaag!

Bjuder på en bild på jag och cajsa. Har bildbrist för er som inte förstått det.
Skolan klar. Ikväll väntas avslutning med innebandy, sen jobb på ladan. Morgondagen kommer bestå av jeansprovning med vanessa på dagen och kväll med några, oklart vilka vi blir, med en massa trevligheter!

RSS 2.0